Ποιοι είμαστε

Αρετή Μαθιουδάκη

Η Αρετή Μαθιουδάκη είναι 47 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει ζήσει στη Θεσσαλονίκη, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ισπανία. Είναι νέα κάτοικος στον Δήμο Μαραθώνα.

Βούλα Κορκίζογλου-Χουρδάκη

Η Βούλα Κορκίζογλου-Χουρδάκη είναι μόνιμη κάτοικος Νέας Μάκρης από το 1988. Φιλόλογος στο γυμνάσιο Μαραθώνα και επί σειρά ετών υποδιευθύντρια. Δραστήριο μέλος σε ακτιβιστικές δράσεις του Δήμου (λειτουργία Κ.

Ελένη Ζαφειριάδου

Η Ελένη Ζαφειριάδου είναι δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση με εξειδίκευση (Msc) στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και υποψήφια διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ, στον τομέα Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Εύα Αχλάδη

Η Ευαγγελία Αχλάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Μάκρη. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακές σπουδές σε Τουρκία και Αγγλία στους τομείς της Τουρκολογίας και των Μικρασιατικών Σπουδών.

Ιωάννης Στρατάκης

Ὁ Ἰωάννης Στρατάκης γεννήθηκε στὴν Ἀθήνα τὸ 1964 καὶ ἀπὸ τὸ 1974 ἄρχισε νὰ μελετᾷ μουσική (βιολί, βιόλα, διεύθυνσι ὀρχήστρας, μουσ. σύνθεσι) στὴν Ἑλλάδα, Ολλανδία, Ἡν.

Μαρία Λεονί Γεωργοπούλου

Η Μαρία-Λεονί Γεωργοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και επέλεξε ως τόπο κατοικία της, τη Νέα Μάκρη από το 2008. Είναι ελληνο-σλοβένικης καταγωγής και έχει ένα γιό 23 ετών που σπουδάζει στην Παιδαγωγική Αθηνών.